Forside  
  Lenker  
  Linking  
  Tekniksnack  
     
   
 

 

HAM-Tech-gjengen


 

 LA9GHA (SK)

 

 NAVN: Magne Selmo 
 QTH: Lillehammer
 
 Fusion ID: 17149
 DMR/CCS7 ID: 2426005
 
 e-post: la9gha((@))ham-tech.no

 

 LA2IB

 
 NAVN: Jan Sørensen
 QTH: Oslo
 
DMR/CCS7 ID: 2420009
 e-post: la2ib((@))ham-tech.no

 

 LA6UMA

 
 NAVN: Tommy Kojen
 QTH: Oslo
 
 DMR/CCS7 ID: 2420005
 
 e-post: la6uma((@))ham-tech.no

 

 LB6YD

 
 NAVN: Gaute Alstad
 QTH: Oslo
 
 DMR/CCS7 ID: 2420007
 
 e-post: post((@))ham-tech.no


 

...og mange gode støttespillere!

 

 
I en snøfonn som gikk fra Lillehammer til Oslo vinteren 2013, ble vi tre enige! Vi gjør noe for å hjelpe de "nye" D-Starbrukerne!?!, men hvordan??? Vi hadde selv ikke kommet oss så godt på "nett" om vi ikke hadde fått hjelp av en annen amatør. -Det var det som drev oss.

Vi lager en chat-ring.
 
Første ring gikk på Q-rommet og hadde 4 innsjekkede, derav oss tre som arrangerte det. OK DET ER INTERESSE!!! :-)
Tiden gikk og vi bestemte oss for ett navn, det ble HAM-Tech. Vi fikk tildelt H-rommet og opprettet etter hvert en hjemmeside som skulle støtte opp under sendingene å kunne gi informasjon til de som trengte det i mellom sendingene. Det ble samlet mye god informasjon på siden og stadig flere sjekket inn på den nå hetende HAM-Tech-ringen.
 
Mye og mangt har blitt diskutert om pratet om under sendingene og mange har lært og mange har lært bort. Fantastisk, det er jo dette vi i utgangspunktet ville få til.
 
Mye hjelp har vi  også fra våre storebrødre og inspiratorer i Sverige; Tekniksnack som går annenhver uke (motsatt av oss) og har hold på en god stund får vi startet.
Mange erfaringer har gått begge veier over landegrensen i øst og samarbeidet blir stadig tettere. I sommer (2014) fikk vi også velsignelsen til å benytte oss av svenskenes "bibel", nemlig deres meget gode PDF som omhandler det meste omkring D-Star og er ett levende dokument som stadig oppdateres.
 
8. januar 2015 ble vi 1 år! 26 sendinger og mange hundre innsjekkinger har gjort at HAM-Tech er et blivende forum også i fremtiden. Vi har også bestemt oss for å gape over hele DV-området, ikke bare D-Star, selv om det er det som hovedsakelig blir omtalt per dags dato. Mye nytt og svært spennende er under utvikling innen Digital Voice for tiden og det gleder oss.

 
Takk for alle bidrag og innlegg som har gjort, og gjør, HAM-Tech til det levende forumet det er!

 

   
 
 

 


Webmaster/ redaktør LA6UMA - Tommy

la6uma((@))ham-tech.no

HAM-Tech 2013-2020